Sztárok

Pintér Tibor dobná Tóth Andit

Döbbenet: megváltozhat a Jimmy-musical szereposztása, mert nagyon úgy tűnik, Tóth Andi nem jön ki Pintér Tiborral.

Hiába mondott igent Tóth Andi Tenyának, az egy hónap múlva debütáló darab szereposztása úgy tűnik, még nem végleges. A lovak nélküli Jimmy-musicalben a király „egy nővel való szerelmén keresztül ábrázoljuk azt, milyen is volt ő, miközben a 22 legszebb slágere is elhangzik”. Ez a nagy szerelem lett volna Tóth Andi.

Pintér Tibor (Tenya) és Tóth andi a Celeb vagyok, ments ki innen! első hetében ismerték meg egymást

A fiatal énekesnő azonban már unja, hogy úton-útfélen össze akarják boronálni Pintérrel, aki az apja is lehetne. „Annyira régóta megy már ez a Pintér Tibor–Tóth Andi dolog, hogy már a könyökömön jön ki” – jelentette ki az egyik reggeli beszélgetős műsorban.

Pintér Tenya eléggé a lelkére vette ezt a kijelentést, és a Blikknek egyből elmondta: nem muszáj Andit választania a musical női főszerepébe. „Úgy tűnik, Tóth Andi nem látja azt, mekkora lehetőséget kaphatna ezzel” – mondta Pintér, aki szerint a fiatal lány „összekeveri a magánéleti érzéseit a szakmai döntéseivel”. Szerintünk meg Pintér keveri össze magát és Andit, mikor így nyilatkozik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top