Sztárok

Durva rohamokkal küzd Kárpáti Rebeka, mégsem fordul orvoshoz

A színésznő vezetés közben kapott pánikrohamot. Szerencsére nem lett nagyobb baj, és Rebeka úgy érzi, kordában tudja tartani a rohamokat.

Ijesztő történetről számolt be Kárpáti Rebeka. A színészként és modellként is dolgozó fiatal lány annyira túlhajszolta magát, hogy a volán mögött lett rosszul. „A kocsiban ültem a legnagyobb dugóban, késésben voltam, és rám tört egy pánikroham. Légszomjam volt, remegtem, a sírástól nem tudtam normálisan vezetni, és azt éreztem, hogy most valami történni fog velem. Azonnal leállítottam az autót” – meséli Rebeka.

R. Kárpáti Péter lánya a Blikknek azt mesélte, volt már rosszabb is. „A legborzasztóbb tavaly májusban volt, amikor a szakdolgozatomat írtam. Közeledett a határidő, tudtam, hogy az államvizsgára is tanulnom kell, emellett dolgoztam, ráadásul a családom magánéle­tében sem volt akkor minden rendben. Szóval összejöttek a dolgok, és amikor rohamom lett, egy órán keresztül sípolt a tüdőmben a levegő, sírtam, remegtem, csattogott az állkapcsom” – árulta el a modell.

Rebeka egyébként az Ázsia expressz előtt is nagyon maga alatt volt, mégsem érzi úgy, hogy orvoshoz kellene fordulnia, bármilyen ijesztőek is a tünetei. „Ez a legutóbbi is egy figyelmeztetés volt, hogy jobban figyeljek oda az időbeosztásomra, és ne hajszoljam magam túl. Kevesebbet fogok vállalni” – fogadkozott a fiatal lány.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top