Sztárok

Demcsák Zsuzsa elárulta, miért mondott nemet az RTL Klubnak

Demcsák Zsuzsa az utóbbi pár hétben eltűnt a nyilvánosság elől, és bár voltak olyan hírek, miszerint csatlakozik a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplőgárdájához, hamar kiderült, hogy nem megy Afrikába. Most megtudtuk, miért.

Demcsák Zsuzsa több hónapnyi szünet után az ünnepek előtt ismét felbukkant, és egy videóban elmagyarázta, mit is csinált az elmúlt időszakban. Elmondása szerint magával és a gyerekekkel foglalkozott, végre olyan dolgokra is ráért, amikre mindig időt akart szakítani, de nem tudott. Demcsák Zsuzsa ekkor beszélt először magáról a Szanyi-interjú óta, most viszont egy Rádió1-es interjút is bevállalt. Azt is elárulta, hogy miért nem csatlakozott a Celeb vagyok, ments ki innen! táborlakói közé

„Szerinted karácsony előtti időszakban, amikor január 20-án a központi felvételit írjuk a fiammal, akkor én eltűnök hetekre itthonról?” – válaszolt kérdéssel a kérdésre Demcsák Zsuzsa. Azt is elárulta, hogy vannak konkrétumok a jövőjét illetően, de egyelőre még nem döntött. „Jól éreztem magam, amikor a háttérben voltam, élveztem, hogy nem írnak rólam. A gyerekek is örültek, azt mondták, hogy anya, végre itt vagy velünk. Ez most egy fontos időszak az életükben” – mondta a műsorvezető. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top