Sztárok

Czippán Anett: Fáj a szoptatás

A műsorvezető szerint nem olyan egyszerű ez, mint ahogy a legtöbb nő beszél róla. Kép és poszt.

Novemberben született Czippán Anett kisfia, akkor a következőt mondta: „Nagyon jól vagyunk, minden sínen van. Birkózunk a szoptatási kérdésekkel, de úgy tűnik, hogy menni fog, nem adom fel. Azt látni, hogy az apukája sír a boldogságtól, nagyon felemelő. Már a pocakban éreztem, hogy vasgyúró gyerek. Amikor megszületett, akkor néztük, hogy milyen nagy, 3950 gramm, elég nagy. Nagyon örülünk neki, hogy egy ilyen kis tündéri baba érkezett hozzánk. Arra nem jöttünk még rá, hogy kire hasonlít, az majd kiderül.”

Én próbálnám kelteni a nagyobbat, de úgy tűnik, nagyon hétfő van!😃

Czippán Anett (@czippananett) által megosztott bejegyzés,

A tej tisztességgel megindult, Czippán Anett szoptat, de eközben őszintén beszél a szoptatással járó kellemetlenségekről: „Tartsatok ki csajok! 
Ha a szoptatásról olvasunk, valahogy mindig olyan csodálatos képeket láthatunk illusztrációként – írja a Facebookon. – Ahol a baba és a mama elképesztő harmóniában van. Meghittség és szeretet árad ezekből a fotókból. Arról olvasunk, azt halljuk, hogy ez fantasztikus dolog. Fontos az anyatej, no meg az a földöntúli kapcsolat, ami ilyenkor egy édesanya és gyermeke között kialakul. Így is készülünk rá. 
Nos, én megtapasztaltam, hogy sajnos a valóságban sokaknál másképp alakul. Szúró, égető fájdalom, sebek és mellgyulladások. Amelyekről nyíltan sose beszélünk. Én úgy döntöttem, posztolok egy valós képet, ami lehet, hogy sokak szemében visszatetszést kelt, de ha kell, elsőként felvállalom, hogy bizony a szoptatás őrületesen fáj. Ez ilyen, nincs mit tenni, ki kell tartani. Nehéz az etetés, de mindent megteszek, hogy anyatejjel tápláljam a gyermekem, akármit kibírok, mert szeretném én is átélni a csodát, amiről sok anya mesél.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top