Sztárok

Shane Tusup lelépett az országból

Nem árulunk el nagy titkot: nem Hosszú Katinkával. Tusup mosolygós szelfit posztolt az osztrák fővárosból egy másik nővel.

Hetek óta megy a találgatás, vajon szakított-e Hosszú Katinka és Shane Tusup? A pár mindössze annyit közölt, kapcsolatuk megpróbáltatásokon megy keresztül, a többit akarva-akaratlanul a közönség képzeletére bízták.

Az újév első hetében úgy tűnt, kerülik egymást: Katinka egyedül ment futni reggel, és a Duna Arénába sem ment el edzeni. Eközben férje továbbra is edzi a klub fiatal növendékeit, napjai nagy részét az uszodában tölti.

A múlt hétvégén viszont jutott idő a kikapcsolódásra is. Shane Tusup Bécsből jelentkezett be, édesanyjával készített közös szelfit az Instagramra.

Mint megírtuk, Shane és Katinka külön karácsonyoztak, az edző szülei Budapestre utaztak a tengerentúlról, hogy fiukkal ünnepelhessenek. Névtelen források már akkor arról beszéltek, lelki támaszként érkezhettek a szülők, és valóban furcsa, hogy még mindig itt vannak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top