Sztárok

Kórházi ágyából posztolt Sváby András

A műsorvezető követőit is meglepte a kép, amelyet a napokban posztolt: Sváby András ugyanis a kórházból jelentkezett be, ahol egy nagyobb kivizsgálásra volt szükség.

A műsorvezető meglepő dolgot árult el a napokban: Garami Gábor videoblogjában nyilatkozott arról Sváby András, hogy régebben előfordult, hogy nekiment a főnökének. A tévés újabb posztja viszont nagyobb aggodalomra adott okot, hiszen a kórházi ágyában fekve osztott meg egy fényképet, amelyhez persze magyarázatot is adott, hogy elkerülje a spekulációkat. 

„Szűrővizsgálat után. Ma alulról és felülről is körülnéztek bennem. Bódításban semmit sem éreztem. Nincs semmi baj, hál’isten nem kell még végrendeletet írnom. Örülök, hogy túl vagyok rajta. Azért tettem ki, hogy te is vedd komolyan a szűréseket” – hívja fel a figyelmet Sváby András. A bejegyzés további részében azt is elárulta, hogy gyomor- és végbéltükrözés miatt feküdt be a kórházba, de már túl van rajta. A műsorvezető egyébként mostanában nagyobb betekintést enged az életébe, mint régebben; Sváby nemrég három fiát is megmutatta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top