Sztárok

Havas Henrik magyarázza a bizonyítványát

Próbálja menteni a menthetőt: botrányos interjúját igyekszik tisztázni Havas Henrik

Egy hete adta élete valószínűleg egyik legbunkóbb interjúját Havas Henrik, aki lemucikázta Kálmán Olgát, és azt is a fejéhez vágta, hogy a műsorvezető állítólag szerette volna, ha Havas „zaklatja” őt. Havas most egy hosszú, de nem túl koherens Facebook-posztban próbálja tisztázni szavait.

Havas Henrik

Az írás érdekes módon még múlt hét csütörtökön született, de a Heti Hetes korábbi rezidense csak tegnap éjjel publikálta. Havas bejegyzésében több névtelen szereplő megerősíti, amit Kálmánról állított, de a „Tanár úr” itt nem áll meg.

„Ma reggel, amikor megvettem az újságokat, a Blikkben olvastam, hogy ez ügyben felhívták Olga férjét is. Akkor esett le a tantusz, hogy az adásrendező másodikán is Gyuri lehetett, akire nem is gondoltam (…) eszembe se jutott, hogy Olgának kellemetlen lehet, hogy a »jópofáskodását« felemlegettem. Naiv módon azt hittem, hogy ez ugyanúgy belefér kettőnk kapcsolatába, mint a »Mucikámozás«.”

Havas tehát megpróbálja bagatellizálni az egyik legdurvább kijelentését, és a végén még neki áll feljebb, ugyanis szerinte Kálmán „viccet csinált” az ő zaklatási ügyéből. Havast egyébként rövid úton kirúgták az ATV-től a Baukó Éva-féle botrány folyományaként.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top