Sztárok

Gáspár Laci levágta a szakállát, fel sem ismernéd

Na jó, nem elég, hogy Gáspár Laci izomkolosszussá gyúrta magát, most még a szakállát is levágta. Úgy megváltozott, hogy rá sem ismerünk!

Az énekes nemrég megható vallomást tett: Gáspár Laci elmondta, hogy miért vette feleségül kislánya anyját, és miért maradt vele olyan sokáig. Az X-Faktor zsűritagja most már nagyon boldog új feleségével és három gyermekével, ami a közösségi oldalán is látszik. Ahogy az is, hogy mennyire durván kigyúrta magát az elmúlt időszakban, a teste most már olyan, mint egy testépítőé. 

Edzés után,bedurrantva!🤫🤫🤫✅ #morninggym

Gáspár Laci (@gasparlaci) által megosztott bejegyzés,

De nem ez az egyetlen változás Gáspár Laci életében. A minap gondolt egyet, és levágta védjegyévé vált szakállát, amit aztán hamar meg is bánt. 

Levágtam,de megbántam egy kicsit! 🙄🤦🏽‍♂️✋🏼 #dikholaszakáll #nemoreszakáll

Gáspár Laci (@gasparlaci) által megosztott bejegyzés,

Szerintünk valahogy így néz ki most:

„Laci, mínusz tíz év, meg vagy fiatalodva” – írja az egyik kommentelő, de mi is hasonló véleményen vagyunk. „Levágtam, de megbántam egy kicsit!” – írta a képhez Laci, és azt is elárulta, hogy soha többé nem lesz szakálla. Erre legalábbis a #nomoreszakáll hashtegből következtetünk. Talán hiba lenne nem visszanöveszteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top