Sztárok

Kulcsár Edina büszkén vállalja plusz 10 kilóját

Kulcsár Edina a közelmúltban vallotta be, hogy az Ázsia Expressz forgatása óta felszaladt rá 10 kiló. Most egy olyan képet osztott meg magáról, amely direkt előnytelen szögből készült.

„Eddig bármikor, amikor fotót készítettünk a facebookra, vagy az instagramra, úgy próbáltam beállni, hogy az előnyös legyen rólam…” – írta Instagram-posztjában Kulcsár Edina, aki nemrég bevallotta, hogy az Ázsia Expressz forgatása óta 10 kilót felszedett.

#hirdetes 🍀NYEREMÉNYJÁTÉK 🍀 🏋‍♀🏋‍♂ Edzzetek velem🤗 🏋‍♀🏋‍♂ Kérlek szépen Titeket, hogy vegyétek komolyan ezt a posztomat, mert fontosnak tartom a benne foglaltakat, ami sokak életét már meg is változtatta. 😊 ☝ Az Életmód Club program keretén belül megtanítják a helyes életmódot, ami nem csak a program 12 hetére szól. A tőlük kapott tudással a későbbiekben bármi is legyen a célunk, azt elérhetjük. ( Diéta oktatás, Edzéselmélet, Táplálékkiegészítő oktatás, Holtpont előadás, Edzővel való edzés és még sorolhatnám.☺🙈 ) Bővebben👉 eletmodclub.hu Ezeken kívül teljes biztonságban is érezhetitek magatokat, mert orvosi hátteret biztosítanak a programhoz!🤗😇 👉Egy hihetetlen Guinness rekord kísérletre is készülünk, amihez nagyon sok ember feleslegére szükségünk lesz!😅 ( Szó szerint🤚 ). Ez a 90 nap alatti zsírból fogyás világrekordja, amelyet összesítve kell elérnünk, 24 hónap leforgása alatt. Ami még nagyon fontos, hogy kortól és nemtől függetlenül várják mindenki jelentkezését. 14-től a 70 éves korosztályig volt már jelentkező, és kivétel nélkül mindannyian elérték céljukat. 🎉👏👏👏 De kérlek titeket, hogy vegyetek egy pillantást erre az oldalra. Itt vannak a sikertörténetek és az előtte-utána képek, amik abszolút magukért beszélnek.❗👉https://eletmodclub.hu/index.php/eredmenyeink Ha szeretnétek ingyenesen résztvenni ebben a 12hetes programban, akkor nézzétek meg a Facebook posztomban mit kell tennetek. 🤗 ❗Ettől függetlenül is jelentkezzetek nyugodtan. Limitáltak a helyek.🙈 #eletmodclub #budapest #scitecgold #nyeremenyjatek

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

A szépségkirálynő, akiről túlzás lenne azt állítani, hogy komoly túlsúllyal rendelkezik, most egy olyan képet posztolt, amely szándékosan előnytelen szögből készült, és amelyen valóban látszanak annak a plusz 8-10 kilónak a nyomai, amiről Edina beszél.

Kulcsár Edina őszintén elmondta, zavarják a felszaladt kilók, ezért teljes életmódváltásba kezd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top