Sztárok

Ördög Nóra komoly elhatározásra jutott

Minden várakozást felülmúló sikert hozott Ördög Nóráéknak az Ázsiában, a TV2-n futó Ázsia Expressz­ alatt felvett családi videóblogja. Bár úgy tűnt, túlvállalták magukat, a rajongók nem engedik, hogy abbahagyják a kisfilmek készítését – írja a Blikk.

Több mint tízmillióan látták eddig az Ördög Nóra és családja mindennapjairól és utazásairól szóló epizódokat, sokan kíváncsiak Nóra, férje, Nánási Pál és gyermekeik, Mici és Venci kalandjaira. Bár komolyan át kell szervezni a család életét, Ördög Nóráék úgy döntöttek, folytatják a szériát – írja a Blikk.

„Rengeteg meló van vele, egy 12 perces rész utómunkája körülbelül 8-10 óra. Elfáradtunk az elmúlt két hónapban, de ez az elképesztő szeretet, amit kapunk, ösztönöz a folytatásra… Okosabban kell szervezni az életünket, az biztos. Én már tudom, a közeljövőben mikor forgatok majd, kijelölünk napokat, amelyeket az utómunkának szentelünk, aznapra pedig nem vállalunk mást” – mondta Ördög Nóra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top