Sztárok

Rubint Réka újra összehozta elvált szüleit

Rubint Réka hónapok óta azon munkálkodott, hogy elvált szüleit újra összehozza, és úgy tűnik, sikerrel járt. 

Tizenöt éve Rubint Réka éppen Larával volt terhes, amikor édesapja, Imre úgy döntött, hogy új életet kezd. Réka szülei 33 évnyi házasság után váltak el, és a férfi hamarosan újra meg is nősült. Réka akkor fogott neki fondorlatos terve megvalósításának, amikor megtudta, hogy Imre elvált második feleségétől. Igyekezett úgy közreműködni, hogy a szülők ne vegyék kényszernek a békülést, de érezzék, milyen lehet újra egy családként élni. Nyaralni vitte a szüleit, legutóbb pedig már a karácsonyt is együtt töltötték.

Szerintem örültek, hogy besegítettem egy picit – kezdte Rubint Réka. – Amikor Balin voltunk, apu és a gyerekek el sem engedték egymás kezét. A gyerekek nagyon örültek, hogy velünk van, hogy van egy nagyszerű nagyapjuk… Anyuval elmentek az éjféli misére is, nagyon jó, baráti hangulatban telt a karácsony, nekem pedig ez volt a legnagyobb ajándék, hogy újra egymásra találtak a szüleim – mondta a Blikknek Rubint Réka.

rubint réka, iskola

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top