Sztárok

A Konyhafőnök sztárja egy csiliszószhoz adta a nevét

Örömmámorban indul az év Sass Dani számára, akit a Konyhafőnök finalistájaként ismerhettek meg a nézők.

A közeljövőben a Viasat3 műsorvezetőjeként debütáló gasztrohím úgy beszél az eseményről, mintha gyereke született volna. „Vannak azok a bizonyos telefonhívások, amelyektől bár gyakran félünk, mégis nagyon várjuk azokat. Épp egy ilyen telefonhívás az, aminek most az apaságot köszönhetem. Az egyik csilifarm ugyanis megkeresett, hogy velük együttműködésben alkossunk valami igazán különlegeset, egy ütős csiliszószt, amely a nevemet viseli” – újságolta Sass, aki hosszú heteken, sőt hónapokon keresztül tesztelte, kóstolta, kereste a legizgalmasabb és legfinomabb ízkombinációkat.

Fotó: Labancz Viktória

„Ez egy izgalmas találkozása a habanerónak, a jalapeñónak, a levendulának, a narancsnak, a gyömbérnek és a fokhagymának. Egy illatában és ízében is gyümölcsös, kerek kis csiliszósz. Végtelenül büszke vagyok rá” – tette hozzá az Ide süss! műsorvezetője, akinek számtalan terve van még 2018-ra. Például lefutná a New York-i maratont.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top