Sztárok

Árpa Attila jól kijön Tomán Szabinával

Bár Árpa Attila és Tomán Szabina egy ideje külön élnek, a kapcsolatuk mégis jobb, mint mikor házasok voltak. A színész a kislányáról is beszélt a Story magazinnak.

Árpa Attila és Tomán Szabina viszonya most elég jó, sőt ahogy a színész mondja, jobb, mint amikor együtt voltak. Ahogy mindketten elmondták, a gyermekük örökre összeköti őket, így nincs értelme veszekedni, és okuk sincs rá. Mindketten boldog kapcsolatban élnek: Árpa Attila nagyon jól megvan a barátnőjével, amit már többször is elmondott, Tomán Szabina pedig gyermeket vár új párjától. Közös gyermekük, Amira élete nagyot változott, mióta szülei elváltak, de nem szomorkodik miatta.

„Így hát lesz Amirának egy féltestvére, ha akarja, ha nem. Kíváncsian várja – kezdte a Story magazinnak Árpa Attila. – Ez most egy, angolul úgy mondják: patchwork family, több szereplője van a történetnek. Az ünnepeket is úgy intéztük, hogy senki ne haragudjon meg senkire. Ide tartozik az is, hogy nálunk mindenki jóban van mindenkivel. Szabinával is jobb viszonyban vagyok, mint amikor házasok voltunk. Barátok vagyunk, egyszóval minden békés és jó nálunk” – zárta szavait a színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top