Sztárok

11 kilót fogyott a rákbeteg Székhelyi József

Székhelyi József rengeteget fogyott a rákbetegség miatt, de optimista, és a színpadot sem hagyta ott, még betegen sem.

Székhelyi József a szervezetét támadó rákbetegség és a folyamatos kemoterápiás kezelések dacára újra és újra színpadra áll. A színésznél tavaly októberben diagnosztizáltak tüdődaganatot, súlyos áttétekkel. A nehéz napok ellenére sem csügged, pedig rövid idő alatt 11 kilogrammot fogyott az embert próbáló kezelések során, de hisz a gyógyulásban.

„A körülményekhez képest jól vagyok, folyamatosan járok a kezelésekre, de mindent bizonytalannak érzek. Majd az idő eldönti, hogy milyen tempóban tudok gyógyulni, és milyen hosszú kemoterápiára lesz szükségem. Pozitívan tekintek a jövőre, és tudom, hogy meggyógyulok! Minden nap erőt ad nekem ehhez, és persze, a családom: a feleségem, Emese és a legkisebb lányom, a hatéves Saci” – mondta a Blikknek Székhelyi József, akinek van még egy energiaforrása. „Engem a színpad éltet, és nem tehetem meg a közönségemmel, hogy betegszabadságra megyek. A Belvárosi színházban Mr. Greent alakítom, a Hatszín teátrumban pedig a Halpern és Johnson egyik szerepét. A karakterek teljesen egészségesek, így nekem is annak kell lennem! Mindent megteszek, hogy ne kelljen lemondani a szerepeimet egyik színházban sem. A családom mellett ez a másik nagy energiaforrásom” – mondta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top