Sztárok

Smaltig Dalma kislánya megérezte, hogy öccse lesz

Luxus Vivi 2 hónapja jelentette be, hogy ismét terhes, nem sokkal később kiderült, hogy Smaltig Dalma is gyereket vár. Most egy pár részletet is elárult a kicsiről.

Már egy ideje beszélnek a Feleségek luxuskivitelben folytatásáról, a műsoron kívül azonban a szereplők magánéleti történései is felgyorsultak. Vasvári Vivien nemrég bejelentette, hogy második gyermekével terhes, nem sokkal utána pedig az is kiderült, hogy Smaltig Dalma is anyai örömök elé néz hamarosan. Utóbbi most a Story magazin olvasóit is beavatta várandóssága részleteibe.

„Nem ért minket váratlanul a gyermekáldás – kezdte Smaltig Dalma. – Nem görcsöltünk rá, éltük az életünket, és egyszer csak megfogant. Pont a legjobbkor, mert Szofi abban a korban van, amikor imád babázni, gondoskodni, így a kistestvért is nagy izgalommal várja. Ő volt az első, aki kimondta: öccse lesz” – mondta a Feleségek luxuskivitelben szereplője. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top