Sztárok

Pszichológusok elemezték Havas Henrik viselkedését

Havas Henrik botrányosan viselkedett Kálmán Olgával élő adásban. A történtekről két pszichológus is elmondta a véleményét.

„Mucika, ne hülyéskedjél már” – torkolta le Havas Henrik Kálmán Olgát a Hír TV Egyenesen című műsorában kedd este, pedig az ATV-től nemrég átigazolt műsorvezető a zaklatási ügyekről kérdezte. Ha ez még nem lett volna elég,  ezek után még kínosabb helyzetbe hozta Kálmán Olgát. A következő párbeszéd hangzott el élő adásban:

– Emlékszel arra, hogy amikor először felhívtál, hogy jöjjek be hozzád, mit mondtál? – kérdezte Havas.
– Nem – válaszolta Kálmán.
– Te mocskos disznó… – így Havas.
– Ja… – vetette közbe Kálmán.
– Együtt voltunk húsz évvel ezelőtt, fiatal voltam és szép. És engem miért nem molesztáltál, te dög? Ezt mondtad a telefonban – vitte be a gyomrost Havas.
– Henrik, én ezt nem mondtam – jelentette ki erre Kálmán.
– De mondtad – replikázott Havas.
– Esküszöm, nem mondtam – fogadkozott Kálmán.
– De én meg tudom, hogy mondtad – mélyült el a vita.
– Na figyelj, engem nem raboltak el az ufók, én ezt biztosan nem mondtam neked – vélte Kálmán Olga.
– De mondtad – ismételte önmagát Havas.
– Akkor ezt majd utólag fogjuk megbeszélni – zárta le a kínos közjátékot Kálmán, akit szemmel láthatóan rendkívül rosszul érintett a beszélgetés alakulása.

A Bors szerette volna megkérdezni az érintetteket a történtekről, de Kálmán Olgát nem érték el, Havas Henrik pedig nem akart nyilatkozni. Megkérdeztek viszont két pszichológust Havas viselkedéséről. „A legjobb védekezés a tá­madás. Az interjú alatt végig a mucikámozással és az ellenőrizhetetlen történetek közlésével igyekszik a másikat érzelmileg kibillenteni, kiborítani, hogy a hírt a riporter reakciói, s ne pedig a róla szóló vádak jelentsék” – mondta dr. Hevesi Kriszta.

Egy másik szakértő is hasonlóan vélekedik. „Nyilvánvaló, hogy már az interjú elején felvette azt a szerepet, hogy neki ehhez az egész ügyhöz semmi köze, túlzott agressziója és indulatai azonban még a vele szimpatizálókból is ellenérzéseket válthatnak ki” – mondta dr. Rusz Edit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top