Sztárok

Hosszú Katinka egy edzőtársával utazott Miamiba, férje itthon maradt

A Bors információi szerint Hosszú Katinka kedd este érkezett meg Miamiból. Nem volt egyedül, az egyik edzőtársa és egyben barátja kísérte el őt az amerikai útra. Annak fényében különös, hogy nem férje, Shane Tusup tartott vele, hogy napok óta sejteni lehet: Hosszúék házassága válságban van.

Az Iron Aquatics másik sportolója, Dudás Dániel utazott ki Hosszú Katinkával az Egyesült Államokba – írja a lap. Csak ők ketten mentek ki, az Iron Lady férje, Shane Tusup itthon maradt. Az edző azonban nyilvánvalóan tudott a közös kiruccanásról, hiszen állítólag még a Katinka klubjában úszó gyerekek szülei is tudtak arról, hogy a háromszoros olimpiai bajnok úszó Dudással van Miamiban.

Dudás tavaly januárban csatlakozott a Iron Aquaticshoz, kifejezetten azért, hogy Katinka edzésmunkáját segítse. Eredményei nincsenek (egy rövid pályás ob-győzelme van 1500 gyorson, meg normál medencében egy ob 2. helyezése), így inkább azért eshetett rá a választás, mert a két úszó kapcsolata régre nyúlik vissza, a kaposvári fiú régi ismerőse Katinkának – értesült a Bors.

Mint ismeretes, egy ideje már megy a találgatás, hogy mi történhetett Hosszú Katinka és a férje között, egyes értesülések szerint csúnyán összevesztek, megromlott a házasságuk. Katinka az év végén Facebookon ezt valamennyire meg is erősítette: „Igaz, hogy kapcsolatunk nehéz időszakon, megpróbáltatásokon megy keresztül. Mivel ebben a pillanatban ennél többet nem tudunk mondani, a bulvársajtót ellepik majd a velünk kapcsolatos durva és minden alapot nélkülöző feltételezések” – fogalmazott. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top