Sztárok

Ejtették a vádat Steiner Kristóf ellen

Steiner Kristófot 2017. októberében rabosították Tel-Avivban, miután egy nő támadással vádolta meg. A hatóságok most ejtették a vádat - a részletekről Kristóf mesélt az RTL Reggeliben.

Steiner Kristóf maga írt róla októberben, hogy letartóztatták Tel-Avivban, ugyanis egy nő támadással vádolta meg. A rendőrség még azt sem engedte a bloggernek, hogy ügyvédjével vagy barátjával felvegye a kapcsolatot. Most azonban a hatóságok ejtették a vádat, amiről az RTL Klub Reggeliben mesélt Steiner Kristóf

„Egy nevetséges ügy az egész. Egy asszony összetévesztett valakivel, aki megtámadta őt. Egy hosszú, szőke hajú fiú kutyával, ennyi volt a leírás. Éppen a bankban ültem, amikor megjelentek a rendőrök, és kérték, hogy fáradjak velük, különben bilincsbe vernek. Ekkor még fogalmam sem volt, miről van szó – kezdte Steiner Kristóf, aki nemrég eljegyezte a szerelmét. – A kihallgatáson derült ki, mi a vád ellenem. Nem szoktam hobbiból asszonyokat megtámadni az utcán. Amíg az eljárás tartott, nem találkoztam vele, de most már megtudhatnám. Pár napja tudtuk meg, hogy ejtették a vádakat, és akár panaszt is tehetnék, de bennem totális béke van. Erősen hiszek abban, hogy a sors úgy intézi a dolgokat, ahogy annak lennie kell. Nem keresek bosszút, ez a kellemetlenség valószínűleg építi a jellememet.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top