Sztárok

UFO-t látott Hevesi Tamás

Elképesztő történetet mesélt Hevesi Tamás a Micsoda Nők! szilveszteri különkiadásában. Az énekes elárulta, évekkel ezelőtt zenésztársaival egy koncert után különös égi jelenségnek voltak szemtanúi, melyet rajtuk kívül legalább 30-an láttak még.

Hevesi Tamás már biztosan megtanulta, hogy az internet nem felejt. Ennek ellenére a Micsoda Nők! szilveszteri különkiadásában is volt egy olyan kijelentése, ami eléggé megosztó. A zenész kijelentette, hogy egy buli után UFO-t látott a zenésztársaival, és bár Németh Kristóf – Tillához hasonlóan – megjegyezte, hogy lehet, hogy Hevesi valamit túltolt, Tamás váltig állította, hogy földönkívüli ténykedésnek volt szemtanúja. 

„Amíg nem láttam UFO-t, addig nem láttam, hogy van… Nem egyedül láttam, minimum 30-an láttuk, és másnap az újságok is megírták. Szarvason volt koncertünk, utána elmentünk lezuhanyozni. Az ablakból láttuk, hogy nappali világosság lett, fénycsóva alakú valami jelent meg, pár másodperc múlva pedig egy sokkal távolabbi helyen még egyszer” – emlékezett vissza Hevesi Tamás, majd Várkonyi Andrea Pataky Attila felé fordult, hogy megszakérti-e az elhangzottakat. „Ez nekem annyira új, én még nem is hallottam erről” – viccelődött az EDDA frontembere. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top