Sztárok

Nemzetközi szépségversenyt nyert a Miss Balaton királynője

Király Lili, akinek a fejére 2014-ben került a Miss Balaton koronája, ezúttal egy nemzetközi versenyen is bebizonyította, hogy a magyar lányok szépsége páratlan. Lili a Grúziában megrendezett Diamond of the World során képviselte hazánkat, ahol végül ő nyerte el a királynői címet.

A Miss Balaton 2014 gyönyörű királynője, Király Lili a tavalyi évet Grúziában zárta, ahol életében először egy nemzetközi szépségversenyen vett részt. „Bár titkon mindig is bennem volt, hogy szeretnék egy világversenyen is elindulni, az, hogy bekerültem a Diamond of the World 2017 döntős versenyzői közé, mégis váratlanul ért” – árulta el Király Lili.

„Egy isztambuli modellügynökség castingja során figyelt fel rám egy fotós, és az ő biztatására indultam el a versenyen, hogy Magyarországot képviseljem. A világ számos országából érkeztek a gyönyörű lányok a megmérettetésre, amelyet egy kéthetes intenzív felkészítő tábor előzött meg. A Miss Balatonnak köszönhetően ott és a finálén is magabiztosan szerepeltem, és óriási öröm volt számomra, hogy végül az én fejemre került a korona” – mesélte a fantasztikus alakú Király Lili. A magyar szépség a Miss Balaton megnyerése óta is számos fotózáson vett már részt külföldön is, többek között Miamiban és Mexikóban, de az biztos, hogy 2018-ban is egy igazán izgalmas és sűrű év vár rá, hiszen a verseny első helyezésével nemcsak a királynői cím, de számos külföldi lehetőség is jár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top