Sztárok

Díszpolgár lett Béres Alexandra

Hosszú évek óta jár Obertauernbe síelni, most meglepték egy gyűrűvel.

Éves program, hogy Béres Alexandra a komplett családjával, még karácsony előtt az ausztriai Obertauernbe látogat, ahol az ünnepre hangolódván síelnek egyet. „Itthon általában nincs hó, de Ausztriában, ezen a síterületen mindig van. Arról híres ez a kisváros, hogy hóbiztos, másrészt, hogy körbe lehet síelni. Olyan szép, mint egy gyöngyszem. Gyönyörű fények, és mindig oda érkezel. Harmadik éve járunk oda a gyerekekkel, Panna síel, Flóra szánkózik – mondta a fitneszbajnok a Borsnak. – A húgomékkal utazunk, vele mindig ellopunk egy-egy órát magunknak, és elmegyünk síelni, fel a hegyekbe, mint gyerekkorunkban.” A lap megjegyzi, hogy Béres Alexandra tíz éve jár rendszeresen ide, van, hogy egy szezonban kétszer is, ezért talán nem is olyan meglepő, ami történt. 

„Az egyik este odajött a város vezetősége a szállodánkba – folytatja. – Megleptek, egy gyönyörű gyűrűt húztak az ujjamra, hogy szeretnék megköszönni, hogy minden évben oda járok, és a város díszpolgárának választottak. Ezüstgyűrűt húzott az ujjamra egy fér­fi, aki nem a férjem volt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top