Sztárok

Vajna Timi húga extra miniben köszöntötte az újévet

Míg Vajna Timi a Maldív-szigeteken múlatja az időt, addig a húga, Lilla itthon búcsúztatta az óévet. Méghozzá nem is akárhogyan – egy miniruhában várta, hogy beköszöntsön 2018.

Andy Vajna felesége mindennap megörvendezteti a rajongóit egy-egy pikáns fotóval. Kimondhatjuk: Vajna Timi idén új szintre emelte a meztelenkedést. A húga jóval visszafogottabb, igyekszik a háttérben maradni és nem a nővére nevével kitűnni. Palácsik Lilla ugyanis fotós, méghozzá elég ügyes. Timi húga legutóbb akkor szerepelt a nővére képei között, amikor nyaralni mentek: egy légi felvétel is készült Vajna Timi hátsójáról, és Lilla is benne volt a videóban. Az új esztendő alkalmából pedig egy forró képet posztolt a kisebbik Palácsik: Lilla egy miniruhában mutatta meg fantasztikus alakját. 

„Mindenkinek békét, szeretetet és nevetést kívánok az új esztendőre” – írta Lilla a fotójához, a rajongók pedig viszont kívánták, és meg is dicsérték a lányt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top