Sztárok

Újra kiadó VV Fanni egykori lakása

Kiadó VV Fanni egykori lakása. Egy kolléganője szerint vegyes a társaság a lakóparkban.

VV Fanni jó ideje prostituáltként élt egy luxuslakóparkban, ahonnan ájult vagy élettelen testét – a kamerafelvételek szerint – a gyanúsított férfi az ölében vitte el. A rendőrség a nyomozás első lépéseként felforgatta az eltűnt lány lakását. Aztán december közepén a szülei összepakolhatták Novozánszki Fanni személyes tárgyait. Mint kiderült, a lakás tulajdonosa alig pár héttel azután, hogy bérlőjét halottnak vélte a rendőrség, újra meghirdette az ingatlant. Persze kérdéses, hogy a történtek után mennyire lesz egyszerű kiadnia.

A magas árak ellenére egyébként több prostituált is él és dolgozik a luxuskörnyéken. A Marina Parton egy lakás átlagára rezsivel együtt nagyjából 260 ezer forint havonta – írja a Bors.

„Miután a rendőrség lezárta a lakásban a nyomozást, a tulajdonos kinyitotta Fanni anyukájának a helyszínt, hogy ki tudja pakolni. Ezek után természetesen visszakerült ahhoz az emberhez, és hamarosan újra ki fogja adni valakinek” – mondta VV Fanni egyik kolléganője, aki szintén a lakóparkban él, hozzátette azt is, hogy elég vegyes a társaság. Van járőrszolgálat, de úgy tűnik, nem sokat ért. Ő azonban biztonságban érzi magát, mert jól fel van szerelve a lakása.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top