Sztárok

Tóth Gabi egészen más smink nélkül

Az énekesnő gyakran frissíti a közösségi oldalát, és nem fél megmutatni magát akkor sem, ha éppen smink nélkül és otthoni ruhában van. Így tett az új év első napján is...

Tóth Gabi az utóbbi hetekben nem tétlenkedett: a Sztárban Sztár + 1 kicsi énekeseként minden vasárnap színpadon van –Tóth Verát meg is vádolták a nézők, hogy a húgát részesíti előnyben másokkal szemben. A próbák mellett a saját zenei karrierjét is egyengeti, de a rajongóival a sok munka mellett is folyamatosan tartja a kapcsolatot. Tóth Gabit nemrég a menyasszonyi ruhájában láthattuk, most viszont egy olyan oldalát mutatta meg, amit csak kevesen láthatnak. 

„Bifor meg az áftör” – utalt az előtte-utána fotóra Tóth Gabi. Nos, szemmel láthatóan nagy a változás a két kép között, de az énekesnő követői így is elájultak a zseniális fotótól. „Ezt de jó látni, vannak akik vállalják magukat természetesen szépen! Bírlak titeket csajok, ilyenek az igazi nagybetűs Nők!” – írta egy kommentelő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top