Sztárok

Most bárhova elutazhatsz Ördög Nórával

Ördög Nóra és Nánási Pál közös vlogját milliók nézik, most pedig sokakhoz hasonlóan készítettek egy összegzést az elmúlt évről.

Ördög Nóra és Nánási Pál a Nánázsia és az I LAPP YOU című vlog után egy újabbat készítettek: számot vetettek a 2017-es évről, és felhívták a rajongók figyelmét, hogy mostantól ők is szerkesztői lehetnek a videós blogbejegyzéseknek. Azt már tudtuk, hogy Nánási Pál szerint a szerelme egy mintafeleség, most viszont Nóri is elmondta, mit gondol a férjéről. 

A vlog elején egy különös felhívást tett közzé sokak kedvenc házaspárja. „Nagyon kíváncsiak vagyunk arra is, hogy ti hova szeretnétek elutazni velünk együtt. Ha van kedvetek, akkor kommentben írjátok meg, hogy mit szeretnétek látni. Számunkra az a legnagyobb élmény, hogy úgy érzitek, ezekre a helyekre tényleg eljutottatok általunk” – hívta fel a figyelmet új missziójukra Ördög Nóra. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top