Sztárok

Vajna Timi új szintre emelte a meztelenkedést

Vajna Timi idén is elég sokat mutatott magából – összeszedtük azokat a fotókat, amelyek felrobbantották a netet. Nos, mondanunk sem kell, volt néhány!

Vajna Timi az év nagy részét Amerikában, azon belül a csodás Los Angelesben töltötte, hiszen az amerikai állampolgárság megszerzése érdekében évente egy bizonyos időt az államokban kell tartózkodni. Amikor pedig éppen nem az USA-ban volt, Timi a barátaival valami gyönyörű helyen vakációzott. Rengeteg ok arra, hogy bikinis, fehérneműs vagy félig, esetleg teljesen meztelen képeket készítsenek róla, amelyeket persze posztolt is, minden alkalommal. 

Wake up 🌚

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Nemrégiben összegyűjtöttük Vajna Timi 10 legszexibb fürdőruháját.

Nos, semmit sem takaró bikiniből nem volt hiány! 

Closer to the Heaven 🌬🏝💫 @nomadetulum #tulum #mexico #yoga #meditation #vibe

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Persze ne feledkezzünk el Timi fánkozójáról se! Ahol természetesen ő volt a modell minden egyes reklámhoz, általában csak a fánkok takarták fedetlen testét, amit a férfi rajongók egy-egy elismerő kommenttel díjaztak. 

És csak most jön a jó rész! Andy Vajna felesége nem csak elölről, de hátulról is többször megmutatta magát. Vajna Timi nem volt rest elénk tárni kerek popsiját, nem is egyszer

Good morning, after washing my hair #hawaii #maui 🌸🌴 #balcony #seaview

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Ha férfi olvasóink eddig nem kaptak kedvet ahhoz, hogy kövessék Vajna Timi Instagram-oldalát, akkor sosem fognak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top