Sztárok

Tóth Verát imádják és utálják az új szerepben

Sokat változott az elmúlt két évben Tóth Vera, de még most is tud meglepetést okozni. Vajon jó döntés volt az, hogy új szerepben bizonyít?

Nagy közhely, hogy mindenkinek nem lehet megfelelni, és ez a Sztárban sztár+1 kicsi minden adása alatt kiderül. Miközben a nézők vitatkoznak azon, hogy melyik dal tetszett nekik, melyik előadó hogyan teljesített, a zsűriről is megvan a véleményük. Tóth Vera szereplése talán a legmegosztóbb. Rengetegen dicsérik, mondván, hogy igazságos és kedves, amivel motivál, és pont ilyen ember kell ebbe a műsorba. Ugyanennyien vannak azok, akik szerint nem való abba a székbe. 

Tóth Verát durván kritizálják a Sztárban sztár+1 kicsiben

Többen is megjegyezték, hogy etikátlan, amikor Tóth Vera a Sztárban sztár+1 kicsi versenyzőjeként Tóth Gabit méltatja. Erről az énekesnő annyi mondott, hogy alaposan átrágták, amikor felkérték őket, és ha valami komoly versenyről lenne szó, akkor Vera visszautasította volna a zsűri szerepét. 

Tóth Vera és Ábel Anita is kap hideget-meleget
Fotó: Facebook

Mindenesetre, ő nem bánta meg a döntését, élvez minden Sztárban sztár+1 kicsi adást. Te mit gondolsz Tóth Vera zsűrizéséről?

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top