Sztárok

Freddie: „A testemet is adnom kell!”

Az idei eurovíziós előválogató, A Dal 2018 férfi műsorvezetője Freddie lesz. Fehérvári Gábor Alfréd nagyon készül a feladatra. Ha most jól teljesít, még más műsorokban is feltűnhet majd.

Fehérvári Gábor Alfréd, vagy ahogyan többen ismerik: Freddie nagy feladat elé néz. A Dal 2018-as évada sem megy le nélküle, bár ezúttal nem a színpadon versenyez. Az énekes az Eurovíziós Dalfesztivál kapcsán mesélt nekünk. 

Freddie, azaz Fehérvári Gábor Alfréd a tavalyi Eurovíziós Dalfesztiválon Fotó: Facebook/A DAL 2018

Voltál már versenyző, győztes, szakkommentátor, most azonban A Dal élő
adásainak egyik műsorvezetője leszel. Sok ponton találkozik az életed
az Eurozvízióval…

Szeretem a kihívásokat, a tavalyit is nagyon szerettem, de abból, hogy segédkommentátorként ott voltam a Kijevben, most nem sokat tudok kamatoztatni. Akkor az ember csak a hangját adta, most pedig egy sokkal személyesebb dolog fog következni, a testemet is adnom kell, az egész lényemet. A Dal egy nagyon nívós műsor, a Magyar Televízió egyik ékköve. Nagy megtiszteltetés, hogy látnak bennem valamit, ami miatt oda mernek állítani Rátonyi Kriszta mellé, aki szerintem ez egyik legjobb hazai műsorvezető.

Milyen lesz a te műsorvezetői stílusod?

Én zenész vagyok, a műsort is ebben a mivoltomban szeretném vezetni. Olyan élményt szeretnék adni a nézőknek, mintha én is ott ülnék közöttük. Nagyon laza és természetes szeretnék lenni.

 Elképzelhető, hogy műsorvezetőként folytatod?

A helyzet az, hogy maga A Dal közel áll a szívemhez, hiszen nagyon sok mindent ennek köszönhetek. Sok ponton találkozik az életem ezzel a műsorral, így talán nem volt túl nagy rizikó bevállalni ezt a feladatot. Persze lelkiismeretesen fel kell készülnöm, de ez már csak rajtam áll, és meg is fog történni. Az biztos, hogy százszor jobban fogok izgulni, mint egy koncertemen, mert ott tudom, hogy mit csinálok, itt meg majd csak ki fog derülni. Koncertből volt már rengeteg, de ez azért számomra új terep. Már az előkészületeket is nagyon élvezem, úgyhogy szerintem ez így lesz az élő műsorban is. Hogy folytatom-e műsorvezetőként, az nem tőlem függ. Ha beváltom a televízió reményeit, és fel tudok érni azokhoz az elvárásokhoz, amiket támasztottak, akkor el tudom képzelni hogy lesz folytatás. Nyilván nem vagyok műsorvezető, egy kvízt például nem vállalnék, de amiben közös pont a zene, arra szívesen vállalkoznék. Hogy engem választottak, az egy bátor kísérlet szerintem, én minden tőlem telhetőt meg fogok tenni, hogy a legjobb legyek.

Freddie, azaz Fehérvári Gábor Alfréd A Dal 2018 során műsorvezetőként mutatkozik be Fotó: Facebook/Freddie

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top