Sztárok

Erzsébet királynő elfogadta Meghan Markle-t, itt a bizonyíték

Örültek is, hőbörögtek is a britek Harry herceg és Meghan Markle eljegyzésén, de arra mindannyian kíváncsiak voltak, mit szól Erzsébet királynő az unokája választottjához.

Amióta kiderült, hogy Meghan Markle és Harry herceg találkozgatnak, az amerikai színésznőre kígyót-békát kiabáltak már. Hogy elvált, hogy meztelenkedett, hogy túl sokat mutat magából, hogy afroamerikai az édesanyja, és még sorolhatnánk. Harry a nyilvánosságot arra kérte, hogy hagyja békén a barátnőjét, aki közben kitalálta, hogyan kerülje el a felesleges bántásokat.

„Egy idő után nem foglalkoztam ezzel, nem olvasom el sem a pozitív, sem a negatív híreket” – árulta el Meghan Markle az első interjúban, amit Harry herceg menyasszonyaként adott

Szerencsére, Vilmos herceg és Katalin hercegné hamar befogadták a családba, ezért Meghan külön hálás nekik. 

Vilmos herceg és Katalin hercegné már régóta ismerik Meghan Markle-t, Harry herceg menyasszonyát
Fotó: Europress

De miközben egyre több embert meggyőz Harry herceg és a menyaszonya szerelme arról, hogy ők bizony jó páros, azért marad a kérdés: hogyan fogadta a lányt Erzsébet királynő

Erzsébet királynő, Meghan Markle és Harry herceg
fotó: Europress

Meghan szerint kedves volt vele és közvetlen, amennyire csak egy királynő lehet, és ő is inkább a szerelme nagymamáját látja II. Erzsébetben, mintsem az uralkodót. Hasonló interjút nem várhatunk a királynőtől, de maga módján ő is megmutatta, hogy Meghan Markle-nek helye van a családban. 

Itt a karácsonyi beszédkor készült fotó, ahol idén a következő képeket láthatjuk: 

  1. Meghan Markle és Harry herceg eljegyzési fotója
  2. Camilla 70. születésnapján készült kép Károly herceggel
  3. Erzsébet királynő és Fülöp herceg 1947-es esküvői képe
  4. A 70. házassági évfordulón készült kép Erzsébetről és Fülöpről
  5. Charlotte hercegnő második, György herceg negyedik születésnapján készült képek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top