Sztárok

Stohl András kamuérzelmein sokan nevettek

Talán az év egyik legmeglepőbb fordulata volt, hogy Stohl András, aki egy RTL Klubon futó sorozat arca, átpártolt a TV2-höz. Nos, megoszlottak a vélemények, hogy milyen volt zsűritagként, mindenesetre ő mindent megpróbált.

Már az elején sok megjegyzést kapott Stohl András, amiért átment a TV2-höz, méghozzá úgy, hogy közben a konkurens csatorna egyik fő produkciójának a kulcsszereplője. A kritikákat azonban meglepően jól fogadta, amiből jutott is bőven. Sokszor még a zsűritársai is beszóltak Stohlnak, egy-egy könnycsepp, vagy félmosoly után megjegyezték, hogy na, azért ennyi érzelmet egyikükből sem váltott ki. 

Persze, oda-vissza ment az adok-kapok, sokszor Stohl Andrásnak sem tetszett, hogy a zsűribeli társai hogyan ítélkeznek a versenyzők fölött. Sőt, Stohl még azt is elmondta, hogy nem erre számított a Sztárban sztárral kapcsolatban. Aztán a műsor végén elérkezett a pillanat, amikor a színész elsírta magát, a többiek is meghatódtak, de ennyire nem estek túlzásba. A kommentelők szétszedték Stohl Andrást, szerintük nagyon túljátszotta magát

Persze, a Sztárban sztár zsűrijéből korábban már Liptai Claudiát is kritizálták, hogy túl érzelgős, de ő legalább humoros, Majkát is megszólták már, hogy részrehajló és inkompetens, Papp Szabira pedig a hadarása miatt zúdult a nép haragja. Viszont az tuti, hogy Stohl András volt az, akire a legjobban kiakadtak – végül is ez nem rossz, hiszen az a műsor lényege, hogy érzelmeket váltson ki. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top