Sztárok

Hírességek, akik idén jöttek össze – neked ki a kedvenced?

Idén is több olyan híresség volt, aki egy másik ismert emberrel jött össze. Szavazz, hogy neked melyik páros a legszimpatikusabb!

Bár egy ideig titkolták a szerelmüket, egy paparazzifotóval buktak le – Kiss Ramóna és Lékai Máté tavasszal hivatalosan is megerősítették, hogy egy párt alkotnak. Azóta nagyot fordult a világ a fiatalokkal: nyár elején Lékai eljegyezte Kiss Ramónát, majd egy hónapig tartó vakációra utaztak kettesben. Később kiderült, hogy Rami lesz az X-Faktor műsorvezetője, majd a dzsungelbe is őt küldte a csatorna. Három hét után újra együtt lehettek, és az első karácsonyukra készülnek. Kiss Ramóna még nem árult el titkot az esküvőről, de alig várjuk, hogy láthassuk menyasszonyi ruhában.

Kiss Ramóna és Lékai Máté

👫

Lekai Mate (@lekaimate) által megosztott bejegyzés,

Aurelio és Nádai Anikó szerelme valószínűleg egy olyan dolog, amire nem sokan tippeltek volna. A pár mégis úgy döntött, pár hónapnyi együttlét után felvállalják szerelmüket, már több közös képet is posztoltak. Aurelio és Nádai Anikó régóta ismerik egymást, de az Anikó show alatt mélyült el a kapcsolatuk. Bár Aurelio volt barátnője nem nézi jó szemmel a történteket, mégis ígéretesnek látszik a kapcsolat. 

Nádai Anikó és Aurelio

Good Night! #sunday #sundaynight #bp #bineinguterjunge

Aurelio Onorato Caversaccio (@aurelio_caversaccio) által megosztott bejegyzés,

Pumped Gabo és Sebestyén Ági bonyolult kapcsolata egy csúnya szakítással ért véget. A fitneszmodell megtudta, hogy fiatal párja többször is megcsalta. Ezután Sebestyén Ági VV Lóri mellett vigasztalódott, míg Pumped Gabo összejött Lunával, aki a legjobb barátja, VV Soma exe – mondani sem kell, a két fiú között megszűnt a barátság. Ennek ellenére Pumped Gabo és Luna nagyon jól megvannak, már közös képük is van, pedig ez a Pumpedék főszereplőjére nem jellemző. 

Luna és Pumped Gabo

Igazán friss hír, hogy az X-Faktor két fiatalja, Serena Rigacci és Gulyás Roland összejött. A szerelmesek azt mondták, hogy a verseny alatt nem volt idejük egymásra, viszont amikor véget ért a tehetségkutató, hiányoztak egymásnak, ezért úgy döntöttek, hogy együtt folytatják. Bár Serena Rigacci nem Magyarországon él, Gulyás Rolanddal együtt bíznak abban, hogy tartós lesz a kapcsolatuk. 

Serena Rigacci és Gulyás Roland 

Ahw de cukik vagytok!😍❤ #friends #gulyasroland #serenarigacci #bestek ❤❤

Gulyas Roland fanok (@gulyasrolandfanok) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top