Sztárok

Hosszú Katinka a férje nélkül utazott külföldre

Míg Shane Tusup a Duna Arénában tart edzést, addig Hosszú Katinka egyes információk szerint férje nélkül utazott Miamiba.

Rengeteg pletyka látott napvilágot, miért nem mutatkozott hónapok óta együtt Hosszú Katinka és Shane Tusup. Tegnap Katinka is elismerte, hogy kapcsolatuk nehéz időszakon, megpróbáltatásokon megy keresztül, de többet nem árult el.

A Blikk most azt írja, információik szerint az úszónő idén már nem versenyez, és valaki látta a budapesti repülőtéren. Zürichen keresztül Miamiba utazott.

A korábbi években viszont rendre együtt szilveszterezett a házaspár. A lap úgy tudja, Hosszú Katinka a jövő hét elején kezdi az edzéseket, addig valószínűleg a tengerentúlon pihen.

A Blikk elment a Duna Arénához is, ahol a sztárpár klubja, az Iron Aquatics tartja az edzéseket. A péntek reggeli tréningen megjelent Shane Tusup, aki nem közös autójukkal, hanem egy bérelt kocsival érkezett.

Az újságírókkal nem akart beszélgetni, de a jegygyűrűjét még hordja a jobb kezén. Hosszú Katinka nem volt ott a Duna Arénánál, pedig korábban szinte minden percet együtt töltöttek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top