Sztárok

Harry herceg vérig sértette jegyese családját

Még össze sem házasodtak, Harry hercegnek máris sikerült valami olyat mondania, amivel igencsak megsértette menyasszonya, Meghan Markle családját.

Harry herceg durván megsértette menyasszonya családját. A BBC-nek nyilatkozva elárulta, hogy rengeteg hagyományt el kellett magyaráznia kedvesének, a színésznő azonban nagyon jól teljesített, és jól is viselte a tradíciókhoz kötött uralkodók karácsonyát.

Beilleszkedett. Ez az a család, ami neki – azt hiszem – soha nem volt

– tette hozzá Harry herceg.

Ezen a kijelentésen azonban Meghan Markle rokonai teljesen felháborodtak. Ugyan a színésznő szülei elváltak, amikor Meghan 6 éves volt, ennek ellenére nagy rokonsággal büszkélkedhet, akik közül elsőként féltestvére, Samantha Grant reagált a botrányos kijelentésre:

Igazából elég nagy családja (családunk) van, akik mindig ott voltak vele és neki. Teljes egészében, egy nővérrel, egy fivérrel, nagynénikkel, nagybácsikkal, unokatestvérekkel és az egész családot összetartó, lenyűgöző és önfeláldozó apával

 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top