Sztárok

Mezőberényből Hollywoodba: milliárdos barátnője van a fiatal magyar modellnek

Egy mezőberényi fiúra kíváncsi a világ azóta, amióta együtt jár a nála 26 évvel idősebb, milliárdos Wendi Denggel. Zahorán Bertold modellkarriert építeni érkezett Hollywoodba, és már most a legmenőbb körökben forog. A pár Sir Paul McCartney-val és családjával karácsonyozott.

Már a divatvilág legnagyobb nevei, Giorgio Armani és Donatella Versace is felfigyeltek a mezőberényi, 21 éves Zahorán Bertoldra, aki a kosárlabdát hagyta ott a modellkarrierért, és kezdett új életet Hollywoodban. Pályája 2014 óta töretlenül ível, párjával, a milliárdos Wendi Denggel Naomi Campbell tavalyi születésnapi partiján jöttek össze.

A szerelem azóta dúl, a világsajtó pedig csak találgatja, hogy ki ez a jóképű, fiatal férfi Rupert Murdoch exfelesége, a 49 éves Wendi Deng mellett.

A Daily Mail is igyekezett utánajárni a fiatal modell történetének, és egészen Mezőberényig jutottak. Berényben mindenki emlékszik az NB1-ben játszó tehetségre, ám Bertold édesanyja – aki három évvel fiatalabb, mint fia párja – nem kívánt nyilatkozni a világsajtónak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top