Sztárok

Törőcsik Mari otthon karácsonyozhatott, és boldog új évet kíván mindenkinek

Az előzetes értesülésekkel ellentétben Törőcsik Marit három napra hazaengedték a szombathelyi kórházból, így otthon, szerettei körében tölthette a karácsonyt. Egészségi állapotáról még mindig nem nyilatkozik a csaknem egy éve kórházban fekvő színésznő, de bentről is boldog új évet kíván mindenkinek.

Nemrég ünnepelte 82. születésnapját Törőcsik Mari, sok kollégája felköszönthette őt telefonon, de a betegágyánál csak egy-két barátját fogadta. A nemzet színészét lassan egy éve ápolják a szombathelyi kórházban. Karácsonyra azonban hazaengedték – az előzetes értesülésekkel ellentétben. Így három napot a velemi otthonában lehetett a családjával. Ezt maga nyilatkozta telefonon a Borsnak, és többek között azt is elmondta, hogy bár vissza kellett feküdnie Szombathelyre, szerencsére már jobban érzi magát.

Egyelőre nem szeretnék interjút adni, még a legjobb barátaimnak sem nyilatkoztam, de jólesik az érdeklődés. Azt viszont szeretném elmondani: boldog új évet kívánok mindenkinek!”– üzent a színésznő az olvasóknak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top