Sztárok

Tolvai Reni és Luxus Vivi meztelenül nosztalgiázik

Nehéz megmagyarázni, miért éppen most, Tolvai Reni és Vasvári Vivien talán egyszerűen csak ilyen hangulatban volt. Mindenesetre a ruhátlan képek nagy sikert arattak.

Vannak dolgok, amivel nem tudnak betelni az emberek. Ilyennek tűnik Tolvai Reni ruhátlan fotója, amelyet most osztott meg. Igaz, a kép még tavaly másjuban készült, de ezt a fene se bánja. Ahogy az sem érdekelt senkit, miért éppen most posztolta újra a Látomás albumhoz készült fotót.

Juicy #tbt

A post shared by RENI TOLVAI (@tolvaireni) on

Megmagyarázhatatlan, de Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben szereplője is úgy érezte, most oszt meg egy régi meztelen képet. A fotó még akkor készült, amikor Ariana lánya 6 hónapos volt. Talán csak nosztalgia, hiszen Luxus Vivi hamarosan újra babázhat, kisfiát tavaszra várja. Bárhogyan is, ez egy nagyon szép fotó.

És egy ráadás, mert Kelemen Anna is úgy érezte, hogy egy szál bugyiban illik megköszönni a sok követőnek, hogy csatlakoztak a Facebook-oldalához.

„Gyerekek meg szeretném köszönni Nektek a kelemenannaofficial 500.000 összlátogatottságát, szeretem csinálni nagyon élvezem bocsánat a tempóért kissé lassú vagyok de még idén jön az új video.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top