Sztárok

Ördög Nóráék feszkóval indultak, de megérte

A Nánázsia után egy újabb vlogot készített Nánási Pál és Ördög Nóra, I Lapp You címmel. Nem indult a legsimábban a történet.

Nagy álma vált valóra Ördög Nórának azzal, hogy elvihette a gyerekeit Lappföldre, ahol meglátogatták a Mikulást. Nánási Pállal beismerték, hogy a Nánázsia sokat kivett belőlük, mivel a videókat munka után vágták, miután a gyerekeket lefektették, ezért egy kis szünetet iktattak be.

„A családi békénk remélhetőleg nincs veszélyben, bár most a Nánázsiába egy kicsit belehalunk” – ismerte el a műsorvezető.

 

Nánási Pál ás Ördög Nóra kicsit kimerült a Nánázsia alatt, de folytatjáka a vlogolást – de csakis az utazásaikról fotó: Instagram/Ördög Nóra

Mondjuk, elnézve a az I Lapp You videókat, pihenésre nem sok idő jutott, de az biztos, hogy feltöltődött a család, Nánási Mici és Nánási Vencel pedig a családi videók sztárjai. Viszont ez a kaland sem indult simán. Ördög Nóra férje a reggeli kapkodós indulásban otthon felejtette a laptopját és az összes fényképezőgépét, adatrögzítőjét, amiért vissza kellett fordulniuk. Mivel a gépük Bécsből indult Helsinkibe, nem voltak nyugodtak. 

Szerencsére, hamar elengedték ezt a kis stresszt, és végig jól érezték magukat. Eddig öt részt láthattunk a kirándulásukból, és jól látszik, hogy a hideg egyáltalán nem zavarja sem őket, sem a gyerekeket, sőt!

Ördög Nóra és Nánási Pál új vlogja, az I LAPP YOU:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top