Sztárok

Az igazság Aurelio és Nádai Anikó szakításáról

Elég három hét közös fotó nélkül, és mindenki egyből a legrosszabbra gondol. Anikó és Aurelio a jövőben biztos nem hagyja kétségek közt rajongóit.

Tegnap járta be a média erre érzékeny részét a pletyka, miszerint már véget is ért VV Aurelio és Nádai Anikó szerelme. És bár láttunk már fura dolgokat – főleg ha volt valóságshow-szereplőkről van szó –, ez bizonyára a valaha volt legrövidebb celebrománcként vonult volna be a történelembe.

Tény(nek tűnik e sorok írásakor), hogy Anikó és Aurelio külön karácsonyoztak, de nincs szó összeveszésről, félrelépésről, égszakadásról, földindulásról. Az is tény, hogy az eredeti cikk a közös fotók hiányából vonta le a végzetes következtetést, ezért a pár kirakott magáról egy friss szelfit.

Ugyanitt Anikó megjegyezte, hogy a Facebookon kívül is van élet, és reméli, hogy az újságíró kollégát Pulitzer-díjra jelölik a tényfeltáró anyagért. Csak egyetérteni tudunk.

A fiatalok szerelme tehát töretlen, aki pedig eddig féltékeny volt Anikóra, annak most volt egy rossz hírünk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top