Sztárok

VV Fanni jósnője elmondja, mit látott

Több, mint egy hónapja keresik VV Fannit, akit az információk szerint az otthonából raboltak el. Most a jósnője mondja el, mit látott.

Hetek óta keresik VV Fanni holttestét a rendőrök, de egyelőre nem találták meg. A valóságshow-celebről már sok információ keringett, de megdőlni látszik az az elmélet, hogy a holttestét a Veszprém környéki erdőben áshatta el feltételezett gyilkosa. Egy korábbi verzió szerint VV Fanni testét a Dunába dobhatták, de a szivárgó hírek szerint egyik lehetőséggel sem számol komolyan a rendőrség. A legutóbbi hírek szerint az előzetesben ülő gyanúsított mozgása alapján három városra korlátozták a keresést: Pest, Siófok és Dunaújváros. 

VV Fanni ügye még nincs lezárva

Most a Hot! magazinnak megszólalt a lány jósnője, Radics Ágnes, mert úgy érezete, el kell mondania, mit látott.

„Az egyáltalán nem sorsszerű, hogy vele ilyen szörnyűség történt, nem volt ez neki megírva!” – mondta a magazinnak a jósnő. Ágnes és a celeb egy műsorban találkoztak, és a jósnő számmisztikát használva jutott arra, hogy VV Fanni élete 2019-re rendeződött volna, és hosszú élet várt rá. Ingája segítségével azt is elárulta a jósnő, hogy Fanni már nem él, de a testét megtalálják majd. Mivel a halála véletlen volt, hamar újraszületik majd a lány, a családjához nagyon közel – olvasható a magazinban. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top