Sztárok

Varga Iza az adoptálásról mesél

Két lánya van a színésznőnek, de nem tartja elképzelhetetlennek, hogy újabb gyereket vállaljanak a férjével. Varga Iza az örökbefogadásról mesélt.

Különleges és meghatározó élménynek tartja Varga Iza, hogy nemrégiben az SOS Gyermekfalvak felkérésére utazott Kőszegre, ahol nevelőszülőknél levő gyerekekkel foglalkozott egy kicsit. Az SOS Gyermekfalvakban 400 gyerek él nevelőszülői családokban. Nevelőszülők, pszichológusok és fejlesztő pedagógusok dolgoznak azon, hogy a gyerekek új esélyt kapjanak, és kihozhassák magukból a maximumot. A látogatás után gondolkodott el Varga Iza azon, hogy vállalna még egy gyereket.

„A mi szakmánkban már a két gyerkőc is igen ritka. Nehezen összeegyeztethető a rapszodikus, embert próbáló időbeosztás a családi feladatokkal. Büszke vagyok rá, hogy nekünk sikerült, ám mivel a férjem nagyon sokat van távol tőlünk, nem érzem úgy, hogy beleférne egy harmadik vagy negyedik gyerek” – magyarázta a HOT! magazinnak Varga Iza, aki azért hozzátette: nem veti el teljesen az örökbefogadás lehetőségét.

Varga Iza szülni már nem szeretne

„Talán, ha Anna és Sári nagyok lesznek, adoptálhatnánk egy kislányt.”

Varga Iza az adoptálásról mesélt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top