Sztárok

Stohl András túlpörgött: „Te most szórakozol velem?”

Korábban már láttuk műsorvezetőként, de annak már jó néhány éve, most Stohl Andrást újra megnézhettük, hogyan is állja meg a helyét ebben a szerepben. Te mit gondolsz?

Egy nagyon hasonló műsort már láttunk, A Falat, abban Sebestyén Balázs szurkolta végig a játékot a versenyzőkkel, most pedig Stohl András a Piramisban ugyanezt a szerepet kapta a TV2-n. Két különböző személyiség, két különböző műsorvezetés. Az pedig biztos, hogy Stohl András nem fogta vissza magát, bár a játékosokat néha fegyelemre intette, hogy haladjon a műsor. 

A műsorvezetőt néha annyira magával ragadták az érzelmei, hogy csak úgy rohangált a színpadon. Nehéz lett volna róla éles képet készíteni:

Stohl Andrást magával ragadta a lelkesedés a Piramis első adásában

Íme egy videós ízelítő, hogyan lelkendezett Stohl András a Piramis első adásában:

Amikor a játékos elemében érezte magát, és bár tudta a helyes választ, mégis húzta az időt, úgy tűnt, hogy a műsorvezetőt szétveti az ideg. A végén megkönnyebbülésében csak annyi szakadt ki belőle: „Te most szórakozol velem?”

Hogy Stohl András lelkesedése A Piramisban túl sok vagy éppen hogy megfelelő, azt döntsd el te.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top