Sztárok

Nem állnak szóba Dopemannel kollégái

Csak a lapok hasábján üzengetnek egymásnak a magyar „gengszterrapperek”, pedig Dopeman egy jó ügy érdekében kereste meg zenésztársait.

A „magyar gengszterrap keresztapáit” szólította meg élő facebookos videójában karácsony másnapján Pityinger László. Az üzenet Ganxsta Zolinak, Majkának és Emiliónak szólt, akikkel a botrányhős Dopeman egy közös számot szeretett volna felvenni. Pityinger egy halmozottan hátrányos helyzetű, fogyatékkal élő gyerekeket segítő alapítvány munkáját szeretné támogatni a dallal.

De mint tudjuk, a rapperek érzékeny lelkek, ráadásul Dopeman korábban úgy összeveszett Majkával, hogy annak konkrétan pofozkodás lett a vége. Szóval nehezített pályán indult neki Pityinger segítséget kérni, és nem is aratott hatalmas sikert. Majka annyit mondott: köszönöm, nem, majd hozzátette: „Én vagyok, biztos emlékszel, az a tehetségtelen, büdös, túlsztárolt stb. és az isten tudja, általad még hányféle jelzővel ellátott srác, aki most nem akar a te művészetedbe belerondítani a jelenlétével. A jótékonykodás szerintem nem erről szól…”, utalt vissza az ózdi srác a korábbi csörtére.

Ganxstát sem hatotta meg az üzenet. „Kedves ötlet, de nem tudom, miről van szó, és nem is érdekel” – mondta a Blikk kérdésére a kartellvezér.

Nagyon úgy tűnik tehát, hogy a Nagy Magyar Középkorú Gengszterbéke még várat magára, bármilyen nemesek is voltak Dopeman szándékai.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top