Sztárok

Majoros Hajnalka a szexről, a plusz kilókról és Majkáról

Esze ágában sincs diétázni, nem vesz fel csipkés hálóinget, hogy Majkát meglepje vele, mert Dundika szerint éppen így működik jól a kapcsolatuk.

Majka és Dundika hét éve vannak együtt, és mindent megtesznek azért, hogy fenntartásk a tüzet, ahogyan a modell fogalmazott. A Story magazinnak pedig most Majoros Hajni arról is mesélt, hogyan is működik ez a hétköznapokban.

„Amire nekem nőként szükségem van, az a biztonság és a figyelmesség. Azzal például Peti kifejezetten le tud venni a lábamról, ha hoz nekem vacsorát. Nem igénylem, hogy virágokkal halmozzon el, sokkal jobban szeretem, ha gondol rám és hoz egy adag japán kaját. Ezenkívül nekem nagyon fontos, hogy nem szeretem a mellébeszélést, szeretem, ha a párom kiszámítható. Szerencsére Peti ilyen típus.”

Nem szeretik túlbeszélni a dolgokat, a legfontosabb az őszinteség. Csak azóta beszélgetnek vagy sms-eznek többet, amióta megszülettek a gyerekek. Amikor Hajni terhes lett, Majka aggódott érte, és több mint napi 10 üzenetet váltottak, ami azóta így maradt. Viszont nemcsak szülőtársként működnek együtt. 

„Mi Petivel nagyon figyelünk arra, hogy nyolc év után is megtartsuk az intimitást. Ne csak szülők legyünk, hanem egymás szeretői is. A kettesben töltött idő nagyon fontos egy kapcsolatban. Peti egyébként rengeteget dicsér. Neki akkor is tökéletes voltam, amikor szülés után maradt rajtam pár kiló felesleg. Számára én vagyok a legszexisebb nő a világon.”

 

Az biztos, hogy Majka odáig van a párjáért. Ezzel pedig Dundika is tisztában van, és bár mindig elégedett volt a megjelenésével, a párkapcsolata tovább növelte az önbizalmát. Egyszer plasztikáztatott, még 2004-ben, amikor a mellét csináltatta meg, de máshoz nem nyúlna a modell. Diétázni sem hajlandó, a szénhidrátról le sem tudna mondani, viszont rendszeresen sportol.

„Petinek mindenem tetszik, imádja a testem. Szereti, ha egy kicsit szűkebb ruha van rajtam. Érdekes, hogy őt nem a csipkés fehérneművel lehet elcsábítani. Jobban szereti  az egyszerűbb, letisztultabb fazonokat. Ha csipkés hálóingben várnám itthon, azt hinné, megőrültem.”

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top