Sztárok

Hónapok óta nem mutatkozott együtt Hosszú Katinka és Shane Tusup

Bizonyos pletykák szerint véget érhetett az úszás sztárpárjának kapcsolata. De mi történt Katinka és Shane között? Lehet még visszaút?

Már a karácsonyt is külön tölötte a házaspár: Shane Tusup szüleivel Budapesten ünnepelt, míg Hosszú Katinka Baján a szülői házban pihente ki a hosszú év fáradalmait. Emlékezetes, az Iron Lady a december eleji koppenhágai EB-n is Tusup nélkül úszott, a férfi betegségre hivatkozva kihagyta a tornát. „Semmi nem változott azon kívül, hogy ő nincs itt, ami persze furcsa, de természetesen tartjuk a kapcsolatot” – mondta akkor Katinka.

Mi történhetett Katinka és Shane között? Forrás: NLCafé/Facebook

A pár profiljai – és persze névtelen informátorok – egész másról mesélnek. Katinkáék több mint egy hónapja nem raktak ki magukról közös fotót, pedig az korábban mindennapos volt. Shane Tusup Facebook-ját pedig ellepték a melankolikus idézetekkel teleírt fotók. Ráadásul most már a rajongók is észrevették, hogy a pár mintha külön utakon járna, és kommentekben érdeklődnek, hol van Katinka vagy Shane.

Még az Iron Aquatics-ban úszó gyerekeknek is be kellett érniük Tusup helyettesítőjével. Az egyik szülő szerint ilyenre korábban nem volt példa, csak ha Shane versenyezni kísérte feleségét.

A dániai EB után rendezett ünnepségen állítólag egy kissé kapatos versenyző újságolta, hogy Katinka és Shane nagyon összevesztek, és lehet, hogy szakítottak is, mondta a Borsnak egy informátor. A jelenlévők közül azonban senki nem szerette volna kommentálni az értesülést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top