Sztárok

Vajna Tímea új életet kezdett, és már tudja, mi vár rá 2018-ban

Sok minden változott Vajna Tímea életében, persze kérdés, hogy mennyire jó döntéseket hozott. Végre azt is tudja, megérte-e mindez.

Vajna Tímea nemcsak jósnőjeként, de barátnőjeként is tekint Baranyi Rozáliára. Korábban a Story magazinnak mesélt a kapcsolatukról, és büszkén vállalta, milyen szoros a kötelék a tanácsadójával.

„Rozi barátnőm volt, aki 10 éve megjósolta nekem Andyt. »Nálad idősebb, külföldön élő, világos tónusú férfi vesz majd feleségül, és Magyarországon fogtok megismerkedni« – szólt a jóslat” – árulta el Vajna Tímea tavaly, és akkor azt is elmondta, barátságuk azóta még erősebb lett. Rozi vendégeskedett már Vajnáéknál Los Angelesben is. 

Visiting friends

A post shared by Baranyi Rozalia (@baranyirozalia) on

Az idei évet pedig mi sem zárhatta volna jobban, mint Rozi jóslata, aki most azt is megmondta, mi vár a barátnőjére 2018-ban. Vajna Tímea életében sok minden változott tavaly óta, mingliként élnek Andy Vajnával, vagyis „házas szingliként”, mivel Timi az amerikai állampolgárságot szeretné megkapni. Az új életforma vajon beválik Timinek? Egy biztos, minden téren felkészíti Timit a jósnője.

 

„Nem csak üzleti ügyekben fordulok hozzá, egészségügyi kérdésekben ugyanúgy kikérem a véleményét. Közben tanít is, mert érdekel a spirituális világ” – mesélte még a Storynak Timi, akire ez vár 2018-ban:

Vajna Tímea és jósnő barátnője, Baranyi Rozália

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top