Sztárok

Karácsonykor hunyt el Nótár Mary édesanyja

Szörnyű tragédia árnyékolta be Nótár Mary karácsonyát. Édesanyja hosszan tartó betegség után, december 24-én elhunyt.

Vasárnap délután tudatta követőivel Nótár Mary, hogy édesanyja távozott az élők sorából, de már napok óta sejthető volt, hogy nagy a baj. Az énekesnő már a Sztárban sztár +1 kicsi pénteki felvételén sem tudott megjelenni – ahogy akkor mondták, „családi okok miatt” –, de akkor még csak találgatni lehetett, mi történhetett.

Mary édesanyja gyógyíthatatlan immunbetegséggel született, az állapota hat évvel ezelőtt fordult súlyosra. Két kisebb és egy nagyobb agyi infarktus és rengeteg kezelés után az asszony állapota stabilizálódott, és úgy tűnt, gyógyszeres kezeléssel enyhíthetők a tünetei – írja a Blikk. Mária asszony Írországban lakott férjével, de úgy tudni, Magyarországon érte a halál, lánya mellette volt az utolsó órákban.

Nótár Mary egyelőre nem nyilatkozik, így nem lehet tudni, visszatér-e a közeljövőben a SuperTV2 képernyőjére. A csatornánál nem sürgetik: „Természetesen együttérzéssel kezeljük a kialakult helyzetet, és őszinte részvétünket fejezzük ki Marynek és a családjának. A Sztárban Sztár +1 kicsi továbbra is számít rá, amennyiben kész arra, hogy a következő hetekben is folytassa a műsort” – fogalmazott a produkció sajtósa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top