Sztárok

Dobó Kata és Zsidró Tamás közös videója nagyon népszerű

A tavalyi év nagy meglepetése volt Dobó Kata és Zsidró Tamás szerelme, amit a lehető legtovább akartak titokban tartani. Idén azonban már egy közös üdvözlővideójuk is van.

Szeretnek mókázni, rengeteget nevetnek együtt, ez a kapcsolatuk egyik alapja, ahogyan Zsidró Tamás mondta a Micsoda nők! felvételén. Egyikük sem az a komoly figura, amilyennek talán sokan gondolják őket. 

Dobó Kata és Zsidró Tamás sokáig csak azért nem beszéltek a szerelmükről, mert szerették volna kiélvezni maguknak azt az időszakot, hiszen sejtették, mekkora érdeklődés övezi majd a viszonyukat. Tavaly karácsonykor még csak a hashtagből lehetett tudni, hogy közösen ünneplik a karácsonyt, bezzeg idén már nem pusztán a fájukat mutatták meg!

#karácsonyihangulat #kicsittullottuk#dobokata #zsidrotomi #love #143 #

A post shared by Tamás Zsidró (@tamas_zsidro) on

Irtó sokan, a két sztár oldalán összesen több mint 100 ezer ember lájkolta a kis videót, amelyben Dobó Kata boldog karácsonyt kíván, Zsidró Tamás pedig…nos, ő is ott van: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top