Sztárok

Mariah Carey rommá kereste magát karácsonykor

Ameddig más otthon a karácsonyfával, ajándékokkal és a gyerekekkel szelfizgetett, Mariah Carey jelentős vagyonra tett szert, de ezt már igazán megszokta.

Semmi különös, csak idén is úgy nagyjából 133.847.317 forinttal (£376,000) növekedett Mariah Carey vagyona a karácsonyi időszakban, hála az All I Want For Christmas című dalának. Mindez csak a jogdíjakból befolyt összeg, nem számítják ebbe bele a Dalily Mail szakemberei a fellépéseket, ahol ezt elénekelte a sztár, és ahol ezért óradíjat kapott. 

És akkor még nem beszéltünk az idei nagy dobásról, az ugyanezen a címen megjelent filmről, amelyben egy kislány álma valóra válik, mert mindig is egy kiskutyát akart karácsonyra, és végre megkapja. Nem találod ki, hogy hívják a kislány! Igen, Mariah, na nem Carey, de ez már mindegy is

All I Want For Christmas Is You című film első videója Mariah Carey szinkronjával már itt látható: 

És az is biztos, hogy idén is a csillogásról szólt Mariah Carey karácsonya, aki simán túlragyogja az ünnepi időszakot minden évben. A legsnasszabb fellépőruhája is olyan fényes, mint egy átlagos karácsonyi díszítés a Fehér Házon.

Happy Holidays #lambily.. thank you for coming out and making it so festive! 💖💖 #backstage #moments #vegas #AIWFCIY

Mariah Carey (@mariahcarey) által megosztott bejegyzés,

Nem tudjuk, hogy az animációs film mekkora siker, de az biztos, hogy a legviccesebb feldolgozást még idén is jó visszanézni. James Corden carpool karaoke feldolgozását Mariah Carey-vel. Na meg a többi sztárral. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top