Sztárok

Luis Fonsi új száma megismétli a Despacito sikerét

Azt jósolták, hogy a Despacito sikerét nehéz lesz egyhamar megközelíteni. Most viszont már nem is tűnik olyan lehetetlennek, amióta Luis Fonsi új dala, az Échame la culpa megjelent.

2017 egyértelműen a Despacitoról szólt, és a YouTube-on a négy és fél milliárd (!) letöltés még mindig nem a végleges szám. Luis Fonsi akkor is elmondta, amikor Budapesten lépett fel, hogy meglepte a siker. 

„Nem számítottam erre, és tudom, hogy lesz majd ennél hallgatottabb szám is, bár talán nem a közeljövőben. De a rekordok arra valók, hogy motiváljanak másokat.”

Az új Despacito: Échame la culpa 

Luis Fonsi és Demi Lovato Échame la culpa című dala az új Despacito?

Arra pedig egyáltalán nem számít a Puerto Ricó-i zenész, hogy ő még egyszer hasonló sikert tud elérni. Pedig most úgy tűnik, éppen egészen szépen halad felfelé a slágerlistákon, és az Échame la culpát máris úgy emlegetik, mint az új Despacitót. Az első napokban még mindenki a Despacito sikerére fogta, hogy az énekes új dalát 48 óra alatt 20 millióan hallgatták meg, karácsonyra pedig azt jósolták, hogy a 300 milliót is eléri. December elején ez egyáltalán nem volt elképzelhetetlen, pedig Luis Fonsi és Demi Lovato dala csak november közepén jelent meg. 

Kíváncsiak vagyunk arra, te hogy látod. Ha még nem hallottad ezt a  dalt, akkor a szavazás előtt meghallgathatod. Lentebb a videó!

Luis Fonsi és Demi Lovato Échame la culpa című videója

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top