Sztárok

Katalin hercegné pocakja szépen kigömbölyödött

Az előző két várandóssága alatt a hetedik-nyolcadik hónapig alig lehetett észrevenni Katalin hercegné gömbölyödő pocakját. Ezúttal más a helyzet.

Aggódtak Katalin hercegnéért az orvosai, mert a harmadik terhessége alatt is vészes terhességi hányással küzdött, de szerencsére hamarabb javult a helyzet, mint a korábbi két alkalommal. Nem is fogyott annyit, talán ezért is lehet, hogy ezúttal már most látszik Katalin hercegné pocakja. Az elmúlt egy hónapban rengeteget dicsérték a kismama megjelenését. 

Megnézem
Összes kép (5)

Katalin hercegné áprilisra várja a kicsit, akinek a nemét még nem árulták el. A brit fogadóirodákban nagyjából ugyanannyian tippelik a kicsit fiúnak, mint lánynak, a nevek közül pedig az Alice, a Viktória, a Philip (Fülöp) és az Artúr a fogadók kedvencei. Charlotte hercegnő esetében rengetegen találták el, mit választ majd a hercegi pár. Mellesleg lehet arra is fogadni, hogy György herceg egy öcsnek vagy húgnak örülne-e jobban.

Katalin hercegné és Vilmos herceg áprilisra várják a harmadik gyereküket

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top